Find din støvsugerpose ved hjælp af to trin!
Forside  >  Støvsugning  >  Støvsugerpose
MicroPor® Plus støvsugerposer

MicroPor® Plus støvsugerposer

Mod allergifremkaldende finstøv, for miljøet

Vores poser holder allergifremkaldende finstøv i form af pollen, skimmel, ekskrementer fra husstøvmider og bakterier sikkert i posen. Da de består af op til 65 % genanvendt materiale og vedvarende råstoffer, beskytter de også miljøet.

Beskytter miljøet

Swirl® støvsugerposer med Pro Nature forsegling* består af op til 65% genanvendt materiale og vedvarende råstoffer. Det betyder, at Swirl® hjælper med at beskytte miljøet og bevare ressourcerne.

Den maksimalt mærkbare renlighed 

Swirl® MicroPor® Plus Anti-Allergen-Filter holder ikke blot almindeligt husstøv sikkert i posen, men også allergifremkaldende, fint støv såsom pollen, skimmelsporer, mideafføring og bakterier. For allergilidende betyder dette, at man slipper for de allergifremkaldende, fine støvkilder i luften.

Dirtlock-enhed for bekvem, ren bortskaffelse 

Særligt, når støvsugerposen skiftes, kan de fine støvkilder slippe ud i luften og være skadelige for dit helbred. Dirtlock®-støvlukningen gør, hvad den lover, når du fjerner posen - en intelligent lukningsmekanisme, som sikkert holder støvet, hvor det hører til - i posen.

Fremstillet i Tyskland

Swirl® MicroPor® Plus støvsugerposer er 100 % fremstillet i Tyskland.

100 % genanvendt papir

Emballagen til MicroPor® Plus støvsugerposerne består af 100 % genanvendt papir.

Swirl® MicroPor® Plus-kvalitet certificeret af TÜV  

TÜV NORD, et uafhængigt testlaboratorium, har testet og bekræftet filteringen af det fine støv, allergifremkaldere og bakterier samt støvoptagelseseffektiviteten ved at benytte Swirl® MicroPor® Plus-støvsugerposer. Dette er også gældende for enheder med lave watt-værdier i henhold til EU-regulering nr. 666/2013-I.

For en lang, brugbar levetid   

Alle Swirl®-støvsugerposer i MicroPor®-kvalitet er udstyret med en støvlagringsindikator, som advarer, før posen bliver for fyldt, hvilket bidrager til en lang, brugbar levetid.

En perfekt pasform  

Swirl®-støvsugerposer i MicroPor® Plus-kvalitet er designet til at virke perfekt. De rundede hjørner sikrer, at posen har en bedre pasform, og at pladsen i din støvsuger udnyttes til det yderste.

Vores praktiske shoppehjælpemiddel 

På hver Swirl®-støvsugerpose-emballage vil du finde et praktisk Shopping-Memo med typenummeret - som du kan klippe ud og opbevare i din taske eller pung. På den måde kan du let finde den rigtige Swirl®-pose, næste gang du er ude og handle.

Venskabsfirma til Vi-skogen

Swirl er venskabsfirma til Vi-skogen, en bistandsorganisation som planter træer i Afrika. Klimatet påvirkes positivt af plantningen.

*Hvad står Pro Nature-mærket for?

Swirl®-støvsugerposer med Pro Nature-mærket er lavet af 65 % genbrugt materiale samt genanvendelige råstoffer. Men hvad betyder det præcist?

Genbrugt materiale

Det genbrugte materiale er et såkaldt postindustrielt recyklat eller genanvendt pap, afhængigt af om posen har en holdeplade af plastik eller pap. Holdepladerne af plastik fra Swirl® består af 100 % postindustrielt recyklat, mens holdepladerne af pap fra Swirl® primært består af genbrugt pap.

Det genbrugte pap er affaldspapir og pap. Men hvad er postindustrielt genbrug, og hvordan adskiller det sig fra genbrug efter forbrugerleddet?

Forskellen mellem postindustrielt genbrug og genbrug efter forbrugerleddet

I postindustrielt genbrug genanvendes overskydende materiale, der akkumuleres i industrien under fremstillingen af nyt plastik. Det er genbrug af rester fra helt nyt materiale.

I genbrug efter forbrugerleddet indsamles og behandles emballageaffald fra (private eller kommercielle) slutbrugere. Det private affald er genanvendelig emballage tømt for rester og flasker fremstillet af PET.

Hvorfor er det kun postindustrielt recyklat, der anvendes til Swirl® støvsugerposer?

Mængden af genbrugsmateriale efter forbrugerleddet er i øjeblikket begrænset på grund af den store efterspørgsel. Derudover er kvaliteten af dette recyklat typisk ikke egnet til fremstilling af støvsugerposer. Derfor anvender vi p.t. det postindustrielle genbrugsmateriale af højere kvalitet, som udvindes af produktionsaffaldet fra andre plastikforarbejdningsvirksomheder.

Genanvendelige råstoffer

De genanvendelige råstoffer er cellulose, der anvendes til filtermaterialet. Cellulose udvindes af træ. Det er derfor et naturligt og fornyeligt materiale.