Find din støvsugerpose ved hjælp af to trin!
Forside  >  Støvsugning  >  Støvsugerpose
MicroPor® Plus-støvsugerposer

MicroPor® Plus-støvsugerposer

Så du virkelig slipper for de fine støvkilder og allergifremkaldende stoffer.

Disse poser er højteknologiske for dit helbred. Certificeret af TÜV Nord og holder allergifremkaldende, fine støvkilder i form af pollen, skimmelsporer, mideafføring og bakterier sikkert i posen.

Den maksimalt mærkbare renlighed 

Swirl® MicroPor® Plus Anti-Allergen-Filter holder ikke blot almindeligt husstøv sikkert i posen, men også allergifremkaldende, fint støv såsom pollen, skimmelsporer, mideafføring og bakterier. For allergilidende betyder dette, at man slipper for de allergifremkaldende, fine støvkilder i luften.

Dirtlock-enhed for bekvem, ren bortskaffelse 

Særligt, når støvsugerposen skiftes, kan de fine støvkilder slippe ud i luften og være skadelige for dit helbred. Dirtlock®-støvlukningen gør, hvad den lover, når du fjerner posen - en intelligent lukningsmekanisme, som sikkert holder støvet, hvor det hører til - i posen.

Beskytter miljøet

Swirl® støvsugerposer med Pro Nature etiketten er produceret af mindst 45% genbrugte materialer og fornyelige råstoffer. På det vis bidrager Swirl® til at beskytte miljøet og bevare des ressourcer.

Swirl® MicroPor® Plus-kvalitet certificeret af TÜV  

TÜV NORD, et uafhængigt testlaboratorium, har testet og bekræftet filteringen af det fine støv, allergifremkaldere og bakterier samt støvoptagelseseffektiviteten ved at benytte Swirl® MicroPor® Plus-støvsugerposer. Dette er også gældende for enheder med lave watt-værdier i henhold til EU-regulering nr. 666/2013-I.

For en lang, brugbar levetid   

Alle Swirl®-støvsugerposer i MicroPor®-kvalitet er udstyret med en støvlagringsindikator, som advarer, før posen bliver for fyldt, hvilket bidrager til en lang, brugbar levetid.

En perfekt pasform  

Swirl®-støvsugerposer i MicroPor® Plus-kvalitet er designet til at virke perfekt. De rundede hjørner sikrer, at posen har en bedre pasform, og at pladsen i din støvsuger udnyttes til det yderste.

Vores praktiske shoppehjælpemiddel 

På hver Swirl®-støvsugerpose-emballage vil du finde et praktisk Shopping-Memo med typenummeret - som du kan klippe ud og opbevare i din taske eller pung. På den måde kan du let finde den rigtige Swirl®-pose, næste gang du er ude og handle.

Venskabsfirma til Vi-skogen

Swirl er venskabsfirma til Vi-skogen, en bistandsorganisation som planter træer i Afrika. Klimatet påvirkes positivt af plantningen.