Find din støvsugerpose ved hjælp af to trin!
Forside  >  Juridiske betingelser

Juridiske betingelser

Copyright
® = Det registrerede varemærke for en virksomhed, der er medlem af Melitta Group
Vores hjemmeside er beskyttet af copyright. Udnyttelse til kommercielle eller politiske formål, enten helt, delvist eller i modificeret form kræver udtrykkelig forudgående samtykke fra Melitta Group Management GmbH & Co. KG i skriftlig form. Udskrift, kopiering eller downloading af filer er kun tilladt til privat brug.


Mærker, titler, logoer
Alle produktnavne, der er noteret på vores hjemmesider, er brands for Melitta-virksomheder, uanset om de er fremhævet som sådan og markeret med symbolet ® eller ej. 

Garanti og ansvar
Oplysningerne på vores hjemmesider er blevet udarbejdet med den største omhu. Melitta gruppens selskaber gør desuden alt for at sikre, at alle oplysninger er opdaterede. På trods af den omhyggelige udarbejdelse af hjemmesiderne påtager vi os intet ansvar for oplysningernes rigtighed og fuldstændighed. Brug af indholdet på disse hjemmesider er på brugerens egen risiko. Vi forbeholder os ret til på ethvert tidspunkt at foretage ændringer.


Hyperlinks
Hjemmesider fra tredjeparter, er henvises til via links på vores hjemmesider er på ingen måde påvirket af Melitta gruppens virksomheder. Medmindre andet er angivet, er Melitta ikke ansvarlig for indholdet af disse hjemmesider. Medmindre en klar indikation gives om det modsatte, udgør de eksisterende links til tredjeparters hjemmesider ikke en anbefaling fra Melitta gruppens virksomheder så vidt angår indholdet af sådanne hjemmesider. Melitta gruppens virksomheder er ikke ansvarlig for eksternt indhold, der kan tilgås via sådanne links.

Online Dispute Resolution

Europa-Kommissionen er en platform for online- konfliktløsning ( OS) klar. Disse kan findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vores e-mail-adresse er: info (at) melitta.dk