Find din støvsugerpose ved hjælp af to trin!
Forside  >  Støvsugning  >  Støvsugerpose
EcoPor® støvsugerpose

EcoPor® støvsugerpose

Mod allergifremkaldende støv, for miljøet

Swirl® støvsugerposer med EcoPor®-filter består af genbrugspapir og genbrugsplast. De er miljøvenlige, men har stadigvæk 100% ydeevne! Afhængigt af posetypen består de af 45-65% genbrugsmateriale.

EcoPor®-filtret giver 99,99 % filtrering

Swirl® støvsugerposer med EcoPor®-filter sikrer maksimal synlig renhed ved at opsamle støv og snavs på en ren og sikker måde. EcoPor-filtret filtrerer 99,99 % af det opsugede husstøv og allergifremkaldende støv som pollen, skimmelsporer, ekskrementer fra husstøvmider og bakterier, som bidager til at indeklimaet forbedres. 

Dirtlock® til praktisk og ren bortskaffelse

Med Dirtlock®-støvlukningen kan Swirl® støvsugerposer nemt lukkes efter brug så, at de kan bortskaffes på en ren måde, uden at slippe støv tilbage i indemiljøet.

For miljøets skyld

Swirl® støvsugerposer med EcoPor®-filter består af 45-65%* genbrugsmateriale. På den måde bidrager Swirl® til at beskytte miljøet og bevare ressourcer.


* Hvor stor andel genbrugsmateriale afhænger af hvilken støvsugerpose.

Ekstra høj rivstyrke

Det ikke-vævede materiale i Swirl® EcoPor® støvsugerposer er ekstra slidstærke, hvilket minimerer risikoen for at de rives i stykker. 

En lang levetid

Alle Swirl® støvsugerposer i EcoPor®-kvalitet har et støvlagringsfilter, der forhindrer posen i at blive tilstoppet, hvilket resulterer i en længere levetid.

Optimal pasform

Formen på Swirl® støvsugerposerne i EcoPor®-kvalitet har en positiv indvirkning på deres funktion. De afrundede hjørner sikrer en optimal udnyttelse af støvsugerens støvrum.

Swirl® EcoPor®-kvalitet certificeret af TÜV

TÜV NORD, et uafhængigt testlaboratorium, har testet og bekræftet filtreringen af støv, allergener og bakterier samt Swirl® EcoPor® støvsugerposernes støvopsamlingskapacitet. Dette gælder også for apparater med et lavt strømforbrug.

Vores praktiske købsguide

På hver pakke med Swirl® støvsugerposer finder du et praktisk Shopping-Memo med typenummeret – lige til at klippe ud og gemme i din taske eller pung, så du nemt kan finde den rigtige Swirl®-pose, næste gang du handler.

100% genbrugspapir

Emballagen til EcoPor® støvsugerposerne er fremstillet af 100% genbrugspapir.

Fremstillet i Tyskland

Swirl® EcoPor® støvsugerposer er 100% fremstillet i Tyskland