Find din støvsugerpose ved hjælp af to trin!
EU-energimærkat

EU-energimærkat

Swirl® samt EU-energimærkatet for støvsugere.

EU-reguleringen har fremsat obligatoriske bestemmelser for støvsugeres energieffektivitet siden 01/09/2014.

Intet problem: når du anvender Swirl®-støvsugerposer, understøtter de din støvsugers energiklasse.

Swirl®-støvsugerposer med MicroPor® Plus Anti-Allergen-Filter giver dig også følgende fordele:

Den maksimalt mærkbare renlighed
Swirl® MicroPor® Plus Anti-Allergen-Filter holder ikke blot almindeligt husstøv sikkert i posen, men også allergifremkaldende, fint støv såsom pollen, skimmelsporer, mideafføring og bakterier. For allergilidende betyder dette, at man slipper for de allergifremkaldende, fine støvkilder i luften.

 

Swirl® MicroPor® Plus-kvalitet certificeret af TÜV  
TÜV NORD, et uafhængigt testlaboratorium, har testet og bekræftet filteringen af det fine støv, allergifremkaldere og bakterier samt støvoptagelseseffektiviteten ved at benytte Swirl® MicroPor® Plus-støvsugerposer. Dette er også gældende for enheder med lave watt-værdier i henhold til EU-regulering nr. 666/2013-I.

 

For en lang, brugbar levetid
Alle Swirl®-støvsugerposer i MicroPor®-kvalitet er udstyret med en støvlagringsindikator, som advarer, før posen bliver for fyldt, hvilket bidrager til en lang, brugbar levetid.

For at beskytte miljøet  
Swirl®-støvsugerposer med Pro Nature-mærkatet er lavet af 40 % genbrugt materiale samt genanvendelige råstoffer. På denne måde bidrager Swirl til at beskytte miljøet samt bevare ressourcer.

EU-energimærkatet lader dig sammenligne forskellige støvsugermodeller og hjælper dig som forbruger med at foretage det rigtige køb. Siden 1. september 2014 har hver støvsuger været udstyret med dette mærkat.

 Swirl®-støvsugerposer er selvfølgelig også anvendelige ved udstyr, som har lavere watt-værdier. Dette er blevet bekræftet og certificeret af TÜV NORD, et uvildigt testlaboratorium.

Hvert punkt på EU-energimærkatet bliver forklaret i det følgende:

1 energieffektivitetsklasse 
Dette er beregnet med en formular bestående af det estimerede, årlige energiforbrug i det gennemsnitlige hjem samt støvindtagelsen i udstyrets mundstykke. Dette gives derefter en karakter fra A (bedste præstationsevne) til G.

2 Ø årligt energiforbrug 
Denne værdi står for det årlige energiforbrug i det gennemsnitlige hjem. Den antager 50 støvsugninger per år i et område på 87 kvadratmeter. Det årlige, gennemsnitlige energiforbrug må ikke overstige 62 kWt per år.

3 Volumen 
Dette viser støjniveauet eller volumen for en støvsuger på et tæppe i dB(A).

4 Støvindtagelse på hårde gulve 
Dette viser rengøringsevnen for støvsugere på hårde gulve. Støvindtagelsen er målt efter det gennemsnitlige, hårde gulv. Den minimale rengøringsevne er 90 %.    

5 Støvindtagelse på tæpper 
Dette viser rengøringsevnen for støvsugere på tæpper. Støvindtagelsen er målt efter det gennemsnitlige tæppe. Den minimale rengøringsevne er 70 %.    

6 Støvemission 
Dette viser, hvor ren luften er, der udsendes fra støvsugeren under brug.